Ddadi Café

Een frisse uitstraling voor Ddadi's Socials

Ddadi-Cafe-Case-Eye4media-1
Sociale media
Concept en strategie

Gevestigd in een historisch paviljoen is het een centraal punt van de buurt geworden, eigenlijk een verlengstuk van uw woonkamer. Wat u hier altijd kunt verwachten is heerlijke en verse koffie, de hele dag door, en een verscheidenheid aan zelfgemaakt gebak en zoetigheden. Bij Ddadi proef je de echte mediterrane keuken, maar ook smaken uit andere delen van de wereld. Denk aan een Arabisch ontbijt of Smørrebrød, een traditionele Deense open-faced sandwich.

"Als je een keuken hebt, ben je een kok."

Ddadi geniet lokale bekendheid, maar wil haar bekendheid graag uitbreiden naar Instagram. Deze kerstactie was dé manier om hun Instagram een boost te geven, met natuurlijk het uiteindelijke doel: bereik creëren en meerdere bezoekers verwelkomen!

Tijd voor een oplossing!

De customer journey werd opgezet om bereik te creëren. Een lokale Instagram campagne gericht op look-a-like publiek rondom Ddadi winkels werd gecureerd met behulp van Facebook. Dit vloeide over in een engagement campagne waarbij je je voorkeur voor de zoete of hartige box kon opgeven. Tot slot: een conversiegerichte campagne voor zoveel mogelijk reserveringen van Surprisingly Easy Boxen die op verschillende locaties konden worden opgehaald.

Kleur en karakter

Het stoere en buitengewoon informatieve karakter van Ddadi was een belangrijk onderdeel van het ontwerp van de contentkalender. De merkpersoonlijkheid moest vertaald worden naar het juiste kleurenschema voor de Instagram-feed van Ddadi. Zowel de levendige kleuren van wereldse gerechten als een organisch element van het concept gaven richting aan de ontwerpkeuzes. Tot slot beklommen we het plan: met duidelijke merkwaarden en een manifest zonder houdbaarheidsdatum kan Ddadi haar belangrijkste boodschap online blijven verkondigen. Nu en in de toekomst.

Heeft uw bedrijf een nieuwe smaak nodig?

Haal het maximale uit uw bedrijf. Wacht niet langer stuur een bericht of bel ons. Ons team helpt u graag.

Heeft uw bedrijf een nieuwe smaak nodig?

Haal het maximale uit uw bedrijf. Wacht niet langer en stuur ons een bericht of bel ons. Ons team helpt u graag verder.

Waarom Eye4Media?