Onze diensten.

Om samen op expeditie te gaan, heb je een ervaren gids nodig die de beste route naar de top kent. Een gids die ontdekt, observeert en ervaart. Kansen ziet, valkuilen kent. En ze herkent. Wij zijn uw ogen naar de top. Uw volwaardig digitaal creatief bureau bestaande uit strategie, concept, data, design, marketing en development. We combineren doordachte strategie met creatieve concepting, messcherpe vormgeving en de meest inspirerende, levendige webtechnieken.

Brand & Strategie

Om buiten de gebaande paden te durven gaan. Om daar te komen waar je iedereen achter je hebt gelaten. Als digitaal bureau werken we van binnenuit, van onderop. Wat uw vraagstuk ook is, de basis voor uw richting - uw merkbeleving - ligt in uw merkidentiteit.
Door visueel ontwerp te gebruiken in uw brandingproces kunt u de perceptie van uw publiek ten opzichte van uw bedrijf vormgeven. Het hebben van een unieke identiteit is essentieel voor succes in de huidige markt. Deze identiteit bestaat uit de visuele elementen die uw publiek helpen u te herinneren.
Aangezien een sterke merkstrategie de richting bepaalt voor de visuele en tekstuele uitingen van het merk, is het belangrijk hier goed over na te denken. Heb je zelf een idee? Geweldig! Zo niet, geen nood. Onze experts ondersteunen u graag bij het ontwikkelen van een duurzame merkstrategie.
Merkrichtlijnen zijn duidelijk omschreven regels en normen die communiceren hoe u wilt dat uw merk zich in de wereld gedraagt. Merkrichtlijnen helpen bedrijven consistentie te waarborgen en laten zien wat het bedrijf is, wat het doet en waar het voor staat.
Merkpositionering is het proces van het positioneren van uw merk in de geest van uw klanten. Meer dan een slogan of een mooi logo is merkpositionering de strategie die wordt gebruikt om uw bedrijf te onderscheiden en af te zetten tegen concurrenten.

Digital & Web

Een weboplossing die aan het eind van de dag als beste uit de bus komt, vereist niet alleen een goed verhaal en een flitsende oplossing, maar ook een duidelijke visie op bruikbaarheid en prestaties.
Tegenwoordig is het belangrijk om niet alleen een app of site te bouwen die gewoon 'werkt', maar die ook een positieve gebruikerservaring biedt. Het toeval wil dat ons UX- en UI-team je daar graag bij helpt.
Motion graphics hebben tot doel informatie te presenteren met behulp van graphics of geanimeerde tekst om een specifiek doel te communiceren. Het wordt door honderden merken gebruikt om hun marketing- en communicatieacties te versterken. Het hoofddoel is een specifieke boodschap of informatie over te brengen aan een doelgroep met behulp van geanimeerde graphics of tekst.
Als u het verkeer en de conversie wilt verhogen, hebt u reclame- en marketingcampagnes nodig die appelleren aan het smaakgevoel van de klanten, aansluiten bij hun internetgebruik en koopgedrag, en aantrekkelijke "klik"-prikkels bieden. Onze grafische ontwerpafdeling produceert opvallend, stijlvol en duurzaam promotiemateriaal dat zeker positieve aandacht trekt en betrokkenheid opwekt.
Wij ontwerpen en ontwikkelen webgebaseerde, native en hybride mobiele apps met een focus op zakelijke doelstellingen en de beste gebruikerservaring. Onze mobiele app ontwerpdiensten kunnen u helpen uw mobiele app tot leven te brengen.

Ontvang originele ontwerpideeën en creatief ondermateriaal voor al uw sociale mediakanalen. Of het nu gaat om statische of bewegende graphics, van Instagram tot YouTube, LinkedIn en Facebook, we werken met ons volledige team van ontwerpers om branding-ideeën te leveren die passen bij uw behoeften.

Marketing & Campagnes

Met een duidelijke visie op prestaties en innovatieve digitale marketingdiensten jagen we maximaal online succes na voor ambitieuze merken.
Als expertbureau op het gebied van contentstrategie zijn wij ervan overtuigd dat content de sleutel is tot online bedrijfsgroei. Onze contentmarketingexperts werken met u samen om de doelstellingen van uw bedrijf, uw doelgroep en wat u precies onderscheidt van anderen in uw branche te begrijpen.
Uw producten en diensten moeten niet alleen worden beschreven voor potentiële klanten, maar ook in termen die zoekmachines begrijpen. Of het nu gaat om de tekst op de pagina's van uw website, de berichten op sociale media of een one-liner op het billboard van uw campagne, wij creëren een contentmarketingstrategie die aansluit bij uw kernwaarden en de wensen, behoeften en voorkeursmanieren van uw publiek om content te consumeren.
Bij Eye4Media bieden we een uitgebreide reeks hoogwaardige, kosteneffectieve, betaalbare onderzoeks- en analyseoplossingen om uw prestaties te ondersteunen. We hebben een team van onderzoeksexperts met een sterke educatieve achtergrond en ervaring in onderzoeks- en analyseprocessen.

Een van de belangrijkste doelstellingen van elke community management strategie is het vestigen en promoten van uw merkvolgers, het merk vermenselijken en de interactie met het publiek op alle verschillende social media kanalen verzorgen.
Onze community manager kan uw merk helpen memorabele ervaringen te creëren en een groot publiek in uw verkooptrechter te brengen.

Welk bedrijf zou niet op de eerste pagina van de Google-zoekresultaten willen verschijnen? Wanneer onze specialisten uw website analyseren, kunnen zij de technische verbeteringen en SEO-SEA-strategieën ontdekken die nodig zijn om uw merk bovenaan de zoekresultaten van Google te krijgen.